středa 10. února 2016

Hermia Kapová část 1.



Hermia Kapová, byla velmi stydlivá dívka, která bez mezně milovala rock a Pucka Svatojana, ovšem i své dva sourozence Julii a Tybalda. Po té, co přišli o rodiče je vychovával jejich děd, který už byl velice starý a měl rád svůj klid. Hermia už i tak měla v plánu odejít na vysokou, tím tak zabila dvě mouchy jednou ranou- splní si jeden ze snů a dědeček bude mít o jednoho příživníka méně.
I když tak moc milovala Pucka, nechtěla, aby ji následoval na tu stejnou školu, chtěla se od všeho odprostit, osamostatnit se, zkrátka začít novou etapu, úplně sama. Věděla, že jejich vztah by tu dálku nevydržel, proto se s Puckem rozešla. Ten to nesl opravdu strašně špatně, ale čas je mocný doktor.
Hermia se přestěhovala na státní simíkovskou kolej, kde si za pár ušetřených korun, vybavila pokojíček a ve chvilce odpočinku si lehle do načechraných peřin s oblíbenou knihou.

Milovala ten svůj klid, kdy ji nikdo nerušil, ale ne že by nebyla společenská naopak, i se trošku zocelila a stydlivost byla ta tam, no kdo by si troufnul hrát šipky jen tak v noční košilce?

Hermia se i snažila navazovat kontakty, především se zahleděla do sympatického blonďáka s modrými oči, jmenoval se David Downie.



Často spolu trávili čas, Hermia mu zřejmě také nebyla lhostejná a kdo ví, kam až to s nimi dospěje?
Nechme se překvapit... :P 





Žádné komentáře:

Okomentovat